Testausjakson päättyminen

Testausjaksomme on nyt virallisesti ohitse ja olemme aloittaneet tilausten vastaanottamisen. Laitteen todellinen potentiaali vahvistui testausjaksollamme ja voimme iloksemme sanoa että sivuillamme nähtävät videot ja kuvamateriaali on täysin realistista ja videoita ei ole nopeutettu yhtään. Eräät asiakkaat ovatkin maininneet että puhdistus on harhaan johtava sana kuvaamaan kyseistä palvelua. Menetelmän kuvainnollistamiseksi vaadittaisi huomattavasti Hi-Tech:mpi sana. Meille Laserpuhdistus sanana on kuitenkin jo arkipäivää ja iloa arkeemme tuottaa menetelmän positiivinen vastaanotto sekä kiitos asiakkailtamme palvelukokonaisuuden laadun puolesta.

Jos siis koette että palvelu voisi sopia teidän tarpeisiinne, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä niin Laserasiantuntiamme auttavat teitä kohteessanne.

-Jussi

0 kommenttia

Jätä kommentti!

Haluatko liittyä keskusteluun?
Sana on vapaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *