LaserCleaning kokoaa asiakas ala-kohtaiset koostevideot työsuorituksista.

youtube-logo-full_color

Olemme todenneet videoiden olevan asiakkaillemme, itse paikalla olon jälkeen, menetelmää kuvaavin esittelykeino. Täten tulemmekin tulevaisuudessa kokoamaan koostevideot yleisimmistä kohteistamme ala-kohtaisesti. Tällä hetkellä työstämme laajaa materiaaliamme konepajateollisuuden kohteistamme ja valmis video on saatavissa ensi kuuhun mennessä. Sen jälkeen aloitamme muovi- ja kumiteollisuuden kohteidemme koostamisen.

 

Videot ovat saatavissa ottamalla  yhteyttä meihin puhelimitse, jolloin voimme keskustella mahdollisista kohteistanne. Tai vastaavasti sähköpostilla yksinkertaisesti pyytämällä koostevideokokonaisuutta tai esittelemällä ongelmallisen kohteenne.

 

Julkisia videoita päivitämme YouTube-kanavallemme sekä sivuillemme kun menetelmää kuvaavia videoita saadaan kuvattua. YouTube-kanavallemme pääset klikkaamalla alla olevaa Logoa.

 

ytlasercleaning ilman taustaa (kopio)

 

– Jussi

0 kommenttia

Jätä kommentti!

Haluatko liittyä keskusteluun?
Sana on vapaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *